Zigeunersaus
2014-11-14- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere zigeunersaus.
Ingredienten
• ½ mespuntje allesbinder
• ½ dl bouillon
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• ½ theelepel paprikapoeder
• Peper, zout
• ¼ rode paprika
• ¼ eetlepel rode wijnazijn
• ¾ eetlepel tomatenpuree
• ¼ ui
Bereidingswijze
Verhit de pancoating. Pel intussen de ui en snipper deze. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en snijdhet vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg ui, paprika en geperste knoflook bij de pancoating en fruit het mengsel 2 minuten. Voeg de azijn, tomatenpuree en paprikapoeder toe. Strooi er een mespunt allesbinder over en giet de bouillon er onder voortdurend roeren in gedeelten bij zodat een gebonden saus ontstaat. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.