Witvis op een bedje van spinazie
2014-10-15- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk en gezond gerecht. Witvis op een bedje van spinazie.
Ingredienten
• ¼ theelepel(s) cayennepeper
• 1 etlepel gemalen kummel
• ½ blik gepelde tomaten
• ½ grote ui
• ½ teentje knoflook
• 1/7 theelepel koenjit
• ½ kilo spinazie
• 100 gram witvis
Bereidingswijze
In tefalpan fijngesneden ui en knoflook fruiten totdat ze lichtbruin zijn. Kruiden erbij doen en even mee laten fruiten. Tomaten fijnmaken en erbij doen (goed roeren). Peper en zout naar smaak toevoegen. Vis in twee stukken snijden en in de saus zachtjes gaar laten worden. Spinazie met aanhangend water snel koken en goed uit laten lekken. Spinazie op een bord doen, vis erop en de saus erover. U kunt naar smaak meer of minder cayennepeper gebruiken.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.