Witlof uit de oven
2014-07-05- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Simpel maar lekker. Witlof uit de oven. Ook lekker met klein gesneden ham.
Ingredienten
• 1 ei
• Eventueel 75 gram ham (maar dan wordt het een hoofdgerecht)
• Parmezaanse kaas
• Witlof zoveel je wilt
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Uit witlof bittere kern halen. Witlof bijna gaar koken. Ei loskloppen met zout en peper en een lepel parmezaanse kaas. Witlof in ovenschotel doen en eimengsel erover gieten. Vervolgens nog 10 minuten in de oven gratineren. Als hoofdgerecht ook mogelijk door 50 gram klein gesneden ham aan het eimengsel toetevoegen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.