Visschotel
2014-07-07- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Geavanceerd
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 0m
Lekker, een visschotel van Total Body Balance!
Ingredienten
• 1/2 blik(ken) champignons of 250 gram vers
• 1/2 blik(ken) gepelde tomaten blokjes
• 100 gram kabeljauw of koolvis
• 1/2 teentje(s) knoflook
• Parmezaanse kaas
• Peper en zout
• Provencaalse kruiden
• 1 tomaat
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
1. Oven voorverwarmen op 180 graden.
2. Ovenvaste schaal met Pancoating insprayen.
3. In een kommetje de gepelde tomatenblokjes doen en hieraan een geperst teentje knoflook (of knoflookpoeder), de (uitgelekte) champignons, peper, zout en provencaalse kruiden aan toevoegen en mengen.
4. De helft van het tomatenmengsel op de bodem van de schaal doen en daarna de vis erop leggen en de andere helft van het tomatenmengsel erop gieten.
5. Eventueel in plakjes gesneden tomaten op de vis leggen.
6. Vers gemalen peper en zeezout erop doen en bestrooien met parmezaanse kaas.
7. Ongeveer 40 minuten in de oven. In oven-magnetron combinatie ongeveer 20 minuten. 8. Eten met rijst in toegestane hoeveelheid.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Jenny Op 29 september 2014
Erg lekker. Ook mijn man die niet lijnt heeft ervan gesmuld. Dit kan je ook zonder bezwaar gasten voorzetten.