Visovenschotel
2014-12-31- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een bijzonder lekker visovenschotel.
Ingredienten
• 1 takje bleekselderij stengels, in dunne plakjes gesneden
• 1 stuk bosui
• 100 gram gekookte zilvervliesrijst
• 100 gram kabeljauw
• 1 snufje paprikapoeder
• 1 snufje peper
• 1 snufje rozemarijn
• 1½ stuk tomaat
• 125 ml visbouillon
Bereidingswijze
1. Oven voorverwarmen op 175 graden.
2. Leg de plakjes bleekselderij op de bodem van een ovenschaal. Leg de vis, dakpansgewijs bovenop de bleekselderij. Strooi de peper, rozemarijn en het paprikapoeder over de vis. Leg vervolgens de plakjes tomaten op de vis.
3. Giet de visbouillon over het geheel. Zet dan de schotel in de oven voor 25 minuten.
4. Bereid de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Serveer de vis met de rijst en een groene salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.