Visfilet met tomaat uit de oven
2014-10-08- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 60m
Een heerlijk ovengerecht. Visfilet met tomaat uit de oven.
Ingredienten
• ¼ citroen, geperst
• Pancoating (webshop)
• 1½ tomaten
• Blaadje(s) verse basilicum
• 100 gram witvisfilet
Bereidingswijze
Leg de visfilet in een ovenschaal, besprenkel de vis met het citroensap en laat deze 30 minuten staan. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de kern. Hak de basilicum fijn. Leg de tomaten op de vis en strooi er de basilicum over. Spray iedere filet in met een beetje pancoating. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de vis in een voorverwarmde oven van 200C in ca. 25 minuten gaar. Lekker met pasta en broccoli.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.