Visbouillon met kabeljauw en kervel
2014-09-24- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Een heerlijke visbouillon recept; Visbouillon met kabeljauw en kervel.
Ingredienten
• 25 gram kabeljauwfilet
• Kervel
• ½ teentje(s) knoflook
• ½ laurierblaadje
• Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• ¼ prei
• ½ stengel bleekselderij
• ¼ tak(jes) tijm
• ¼ eetlepel(s) tomatenpuree
• ¼ ui
• 75 gram venkel
• ¼ liter visbouillon
• Wat saffraan
Bereidingswijze
Was alle groenten en snipper ze fijn. Stoof de fijngesnipperde uit samen met het uitgeperste teentje knoflook in de pancoating en voeg de rest van de groenten toe. Roer er de saffraan en de tomatenpuree door en overgiet met de bouillon. Voeg laurier en tijm toe en laat afgedekt 30 minuten zachtjes koken. Snijd de kabeljauw in stukjes en voeg ze bij de soep. Laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in warme borden en garneer met kervel.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.