Visbouillon met kabeljauw en kervel

2014-09-24
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 40m

Een heerlijke visbouillon recept; Visbouillon met kabeljauw en kervel.

Ingredienten


• 25 gram kabeljauwfilet
• Kervel
• ½ teentje(s) knoflook
• ½ laurierblaadje
Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• ¼ prei
• ½ stengel bleekselderij
• ¼ tak(jes) tijm
• ¼ eetlepel(s) tomatenpuree
• ¼ ui
• 75 gram venkel
• ¼ liter visbouillon
• Wat saffraan

Bereidingswijze

Was alle groenten en snipper ze fijn. Stoof de fijngesnipperde uit samen met het uitgeperste teentje knoflook in de pancoating en voeg de rest van de groenten toe. Roer er de saffraan en de tomatenpuree door en overgiet met de bouillon. Voeg laurier en tijm toe en laat afgedekt 30 minuten zachtjes koken. Snijd de kabeljauw in stukjes en voeg ze bij de soep. Laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in warme borden en garneer met kervel.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *