Vis met gember
2014-12-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijk stukje vis met gember. Extra lekker met verse korianderblaadjes.
Ingredienten
• ½ theelepel chilipeper, fijngehakt zonder zaadjes
• 1 gemalen koriander
• ½ kleine ui
• 1 eetlepel limoensap
• 100 gram stevige witvis
• ½ eetlepel verse gember in reepjes
• 1 eetlepel verse korianderblaadjes
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Roerbak de ui 4 minuten in Pancoating goudbruin. Voeg de gemalen koriander toe en laat 1-2 minuten bakken, of tot alles geurig is. Voeg de stukken vis, reepjes gember en de chilipeper toe en roerbak 6-7 minuten, of tot de vis gaar is. Roer er het limoensap door en breng op smaak met zout en peper. Garneer met de blaadjes koriander en serveer met rijst. Lekker hierbij is een komkommersalade met citroensap, zout en verse kleingesneden koriander. Eet smakelijk!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.