Vegetarische schotel
2014-09-30- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Eem heerlijke vegetarische schotel.
Ingredienten
• ½ bos(jes) bosui
• Fijngesneden verse gember
• ¼ pepertje
• ½ rode ui
• Scheut sojasaus
• 50 gram tauge
• 100 gram vegetarische balletjes (ah of quorn)
Bereidingswijze
Bak de ui en het pepertje in de wok. Doe er de fijngesnipperde bosui bij. Tauge en balletjes toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes doorbakken. Scheutje sojasaus en fijngesneden verse gember erbij. Alles goed doorwarmen. Lekker met rijst en een flinke salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.