Varkenshaas met rode kool
2014-11-06- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Deze varkenshaas met rode kool is extra lekker met appelcompote.
Ingredienten
• Azijn
• 100 gram gekookte aardappelen
• Kaneel
• Pancoating (webshop)
• 125 gram rode kool
• 100 gram varkenshaas
• Vleeskruiden
• 125 gram zelfgemaakte appelcompote
• Stevia zoetstof (webshop)
• Zout, peper
Bereidingswijze
Kruid de varkenshaas met wat vleeskruiden en zout en laat dit even intrekken. Kook de rode kool in een pan met water in ca. 25 minuten gaar. Voeg wat zout, peper, azijn, zoetstof en kaneel naar smaak toe. Kook de aardappelen in een pan met water in ca. 12 minuten gaar. Verwarm in een koekenpan wat pancoating en bak de varkenshaas iedere kant ca. 5 minuten. Serveer met appelcompote.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.