Varkenshaas met chinese kool en aardappelen
2014-12-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een lekkere varkenshaas met Chinese kool en aardappelen.
Ingredienten
• 200 gram Chinese kool
• 100 gram gekookte aardappelen
• 100 gram varkenshaas
• 1 snufje vleeskruiden, zout en peper, azijn, zoetstof en kaneel
Bereidingswijze
Kruid de varkenshaas in met wat vleeskruiden en zout en laat dit even intrekken. Kook de Chinese kool in een pan met water in circa 25 minuten gaar. Voeg wat zout, peper, azijn, zoetstof en kaneel naar smaak toe. Kook de aardappelen gaar. Verwarm in een koekenpan met wat Pancoating (webshop) en bak de varkenshaas iedere kant in circa 5 minuten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.