Tonijnschotel met venkel
2014-11-11- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekkere tonijnschotel met venkel.
Ingredienten
• 100 gram aardappelen
• 25 gram geraspte 20+ kaas
• 1/7 theelepel Italiaanse kruiden
• ½ eetlepel kappertjes
• ½ klein uitje, gesnipperd
• Pancoating (webshop)
• ¼ theelepel paprikapoeder
• Peper, zout
• 1 eetlepel tomatenketchup (webshop)
• 75 gram tonijn op water
• ½ venkelknol
Bereidingswijze
Maak de venkelknol schoon en verdeel deze in kleine partjes. Leg de partjes in een vergiet en giet er kokend water over. Giet de tonijn af. Verhit de pancoating en bak hierin tijdens voortdurende omscheppen de aardappelen 5 minuten. Voeg de venkel, tonijn, ui en kappertjes toe en roerbak 3-5 minuten. Schep de tomatenketchup met het paprikapoeder en de Italiaanse kruiden erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel vlak voor het serveren de geraspte kaas over het gerecht.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.