Tonijn met spaghetti en tomatensaus
2014-07-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een smakelijke tonijn met spaghetti en tomatensaus
Ingredienten
• 100 gram gekookte volkoren pasta
• ½ blik gepelde tomaten
• Geraspte parmezaanse kaas of 20+ kaas
• ½ blokje groentenbouillon
• Peper
• Zout
• 100 gram verse tonijn
• ½ uien
• ½ blokje visbouillon
Bereidingswijze
Snipper de ui. Laat de tonijn uitlekken.. Snijd de gepelde tomaten in stukjes en bewaar het sap. De tonijn samen met de gepelde tomaten, het sap, de gesnipperde ui en de visbouillon koken. Peper en zout naar smaak toevoegen. De saus iets in laten koken en eventueel wat maizena erbij doen. Kook de volkoren pasta apart met een bouillonblokje tuinkruiden. De spaghetti opdienen met de tonijnsaus en bestrooien met geraspte kaas.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.