Tonijn met krieltjes
2014-11-07- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een smakelijke tonijn met krieltjes.
Ingredienten
• Dille
• 25 gram geraspte 20+ kaas
• 100 gram krieltjes
• ½ bos radijsjes
• 37,50 gram rucola
• 75 gram tonijnsteak
• 37,50 gram veldsla
• Viskruiden
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Prik enkele gaatjes in het bovenfolie van de krieltjes en plaats de verpakking in de magnetron. Verwarm de aardappeltjes volgens de bereidingstijd op de verpakking. Bespray de tonijnsteaks met Pancoating en bestrooi ze met viskruiden en dille. Bak ze in een grillpan of droge koekenpan in ca. 6-8 minuten mooi bruin en van binnen rosé, keer ze halverwege. Meng de veldsla en de rucola door elkaar heen. Snij de radijsjes in schijfjes en voeg dit toe samen met de geraspte kaas. Schep de krieltjes uit de verpakking op een bord.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.