Tomatensaus met verse kruiden
2014-10-09- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekkere variant tomatensaus.
Ingredienten
• Bosje bieslook (vers)
• Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• 4 tak(jes) peterselie (vers)
• ½ ui
• 250 gram verse tomaten of pommodoro gezeefde tomaten
Bereidingswijze
De bieslook en peterselie fijnhakken. De ui ondertussen even aanbakken met pancoating. Bij het gebruik van verse tomaten: fijnhakken met de staafmixer. Alle ingrediënten samenvoegen. Eventueel knoflook toevoegen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.