Tomatensalsa met knoflook
2014-12-20- Keuken:Mediterraans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekker variant tomatensalsa met knoflook.
Ingredienten
• 5 eetlepel(s) azijn
• 2 stuk(s) chilipeper zonder zaad
• Citroensap
• 5 groene paprika
• 1 stuk middelgrote vleestomaat
• 5 theelepel(s) oregano
• 5 theelepel(s) paprikapoeder
• Snufje peper en zout
• 1 eetlepel tomatenketchup (webshop)
• 2 rode ui
• Stevia zoetstof (webshop) naar eigen smaak
• 5 stuk(s) verse knoflook
• 5 verse
Bereidingswijze
Ontvel de tomaat en hak deze fijn. Voeg de gesnipperde ui, stukjes paprika, chilipeper, peterselie toe. Meng de knoflook met de oregano, paprikapoeder, azijn, citroensap, peper en zout goed door elkaar. Giet de dressing over de tomaat en meng het geheel. Mocht het iets te zuur zijn vanwege de azijn, voeg dan 1 á 2 druppels stevia toe of een eetlepel ketchup
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.