Tagliatelle met kabeljauw en garnalen
2014-12-16- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Lekker, gezond en in een mum van tijd op tafel: Tagliatelle met kabeljauw en garnalen.
Ingredienten
• 25 gram garnalen
• 100 gram gekookte tagliatelle
• 100 gram Italiaanse groenten
• 50 gram kabeljauw
• ½ teentje knoflook
• 25 gram kookroom light
• kwart ui, gesnipperd
• kwart visbouillonblokje
• klein scheutje witte wijn
Bereidingswijze
1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kabeljauw in stukjes. 2. Pers de teentjes knoflook en doe deze in een (steel)pan met dikke bodem. Voeg hieraan de kookroom toe en verkruimel het visbouillonblokje er overheen. Schep de stukjes kabeljauw erbij en stoof deze onder regelmatig roeren gaar in ca. 5 minuten. 3. Verhit pancoating in een wok en fruit hierin de ui 3 minuten. Schep de roerbakgroenten erbij en bak de groenten 5 minuten. Schep de saus met stukjes kabeljauw en de jumbo garnalen erdoor, voeg een scheutje witte wijn toe en warm het geheel nog 1 minuut al omscheppend door. 4. Giet de tagliatelle af, verdeel de pasta over de borden en schep de groentensaus met kabeljauw en garnalen erop, maak op smaak met peper en zout.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Annemie Op 24 maart 2021
Smaakt lekker!
Gemakkelijk te maken. Komt vaker op het menu.