Suddervlees
2014-10-26- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een smakelijk gerecht. Suddervlees is ook lekker met aardappel.
Ingredienten
• 200 gram mager rundvlees
• Kruidnagel
• Laurierblaadje
• Paprika
• Suikervrije augurk
• Suikervrije zilveruitjes
• Tomaat
• Ui
• Zout en peper
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Braad het rundvlees in de Pancoating mooi bruin. Voeg een scheutje water toe met de kruidnagel en het laurierblaadje. Doe er de gesneden ui, paprika, tomaat, augurken en zilveruitjes bij. Breng het op smaak met peper en zout en laat het vlees zachtjes sudderen tot het gaar is. Eet hierbij gekookte aardappelen en rode kool.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.