Strandjutters varkenshaas
2014-09-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 50m
Strandjutters varkenshaas met bijvoorbeeld rijst of past.
Ingredienten
• Champignons, grof gesneden
• 5 gram gehakte bieslook
• 3 gram gemberpoeder
• 3 gram kerriepoeder
• ½ prei, in ringetjes
• ½ rode paprika, in blokjes
• 50 gram snijbonen of franse boontjes
• 25 ml sojasaus
• 50 gram uien, in kwart ringen gesneden
• 100 gram varkenshaas, in blokjes
Bereidingswijze
Sausje maken van 25 ml. sojasaus, 3 gram gemberpoeder en 3 gram kerriepoeder. Vleesblokjes in 2 minuten bruinbakken en goed omzetten. Groentemengsel erop leggen met aanhangend vocht van het wassen. Deksel op de pan doen, 20 minuten laten nagaren. Daarna deksel eraf en de saus toevoegen, alles goed doorroeren en het is klaar. Lekker met zowel pasta, rijst als aardappels. Smakelijk eten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Stijntje Pennings-de Maar Op 24 juni 2022
Heerlijk heb al verschillende keren gegeten
gepost door Stijntje Pennings-de Maar Op 24 juni 2022
Lekker en meerdere keren gemaakt