Stoofpotje met zeeduivel en groene lintpasta
2014-10-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een mooi en smakelijk gerecht. Stoofpotje met zeeduivel en groene lintpasta.
Ingredienten
• ¼ mespunt(jes) campina kookroom light
• 17,50 ml droge witte wijn
• Enkele takjes kervel
• ½ fijngesnipperde sjalot
• Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• ½ prei
• 1 saffraandraadjes
• 75 gram zeeduivelfilet, in 2 gelijke stukjes
Bereidingswijze
Kruid de visfilets met peper en zout. Spray een pan met anti-aanbaklaag in met wat pancoating, bak de vis aan beide kanten goudbruin en bestrooi met de saffraandraadjes. Strooi nu ook de heel fijngesnipperde sjalot gelijkmatig over de vis. Voeg nu ook de room toe. Doe het deksel op pan en laat nog eventjes zachtjes sudderen op een klein vuurtje. Maak ondertussen de prei schoon en snijd deze in gelijke reepjes. Spray een andere pan in met wat pancoating en bak hierin de prei krokant. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en weinig zout. Verdeel de groenten over 2 borden, serveer de stukjes vis met de saus en garneer met wat kerveltakjes. Serveer hierbij groene tagliatelle.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.