Stoofpotje met uien
2014-12-12- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekker variant stoofpotje met uien.
Ingredienten
• 50 ml bouillon
• 50 gram champignons
• 1 flinke ui
• 100 gram hamlap, in reepjes pancoating peper, zout
• ½ teentje knoflook
• ½ kruidnagel
• ½ laurierblad
• 1 theelepel mosterd
Bereidingswijze
Maak de uien en de knoflook schoon en snijd het klein. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken. Bak de reepjes vlees in de pancoating bruin. Voeg de uien, champignons en de knoflook toe en bak dit mee bruin. Voeg peper, weinig zout, het laurierblad, de kruidnagel en de bouillon toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar. Maak het gerecht op smaak met mosterd. Lekker met spruitjes en aardappelen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.