Stevige Tomatensoep
2014-07-07- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Yield : 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een gemakkelijke, stevige tomatensoep!
Ingredienten
• 1/4 champignons
• Snufje(s) chinese 5 kruidenpoeder
• 1/4 gezeefde tomaten
• 1/4 grote paprika
• 1/2 kruidenbouillonblokjes
• 1/4 eetlepel(s) sojasaus
• 1/4 kopje(s) water
• Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Snipper de ui en de paprika. Schenk het pakje gezeefde tomaten in een pan en voeg alle ingrediënten toe. Laat ongeveer 10 à 15 minuten zachtjes koken. Natuurlijk kan dit recept ook met verse champignons en/of bleekselderij gemaakt worden.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.