Spinazieschotel met kabeljauw
2014-12-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 50m
Altijd lekker. Een heerlijke spinazieschotel met kabeljauw.
Ingredienten
• 100 gram Aardappels
• 175 gram Diepvries of verse spinazie (gekookt)
• 100 gram Kabeljauwfilets
• 35 ml Magere melk
• Pancoating (webshop)
• Verse of gedroogde kruiden
Bereidingswijze
Kook de aardappels en stamp met de melk tot een romige puree. Kook intussen de spinazie en laat deze goed uitlekken zodat er weinig tot geen vocht meer vrijkomt. Strooi kruiden (wat je lekker vindt) over de kabeljauwfilets en grill deze gaar met pancoating in de grill pan. Vervolgens de kabeljauwfilets in een vuurvaste schaal op de bodem leggen, daar overheen de spinazie verdelen en tot slot daar weer overheen de puree verdelen. Ca. 30 minuten in de oven op 200 – 220 graden. Smullen maar!!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.