Spinaziepureepotje met provencaalse runderreepjes
2014-09-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Lekker, spinaziepureepotje met provencaalse runderreepjes.
Ingredienten
• 100 gram aardappelpuree
• Pancoating (webshop)
• Parmezaanse kaas
• Provencaalse kruiden
• 100 gram runderreepjes
• 225 gram spinazie (diepvries)
Bereidingswijze
In pan pancoating verhitten. Vleesreepjes met Provencaalse kruiden op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met een beetje kaas. Vleesreepjes erbij serveren.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.