Spinaziepastasaus
2014-11-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke spinaziepastasaus.
Ingredienten
• ½ zakje bladspinazie
• ½ lontje bouillon blokje
• ½ doosje champignons (kastanje)
• ½ teentje knoflook
• ½ snufje peper
• 40 gram philadelphia light
• 1½ eetlepel(s) sojasaus
• 60 gram tartaar
• 1 uien
Bereidingswijze
Uien fijn snijden en met wat water en het bouillon blokje stoven. Tartaar eraan toevoegen en rulbakken. Nadien de champignons, kruiden incl de sojasaus in de pan toevoegen. Als laatste de bladspinazie roerbakken. De philadelphia light toevoegen. Serveren met volkoren spagetti en rauwkost. (bladspinazie is te vervangen door diepvries spinazie)Parmazaanse kaas over de saus voor de liefhebber.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.