Spinazie met yoghurtsaus
2014-11-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekkere spinazie met yoghurtsaus.
Ingredienten
• 150 gram bladspinazie (diepvries)
• 1/7 theelepel gemalen komijn (djinten)
• ¼ teentje knoflook
• 63 dl magere yoghurt (op kamertemperatuur)
• Pancoating (webshop)
• Zout, peper
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in een ruime pan, voeg de spinazie toe en laat hem op een laag vuur in een gesloten pan ontdooien. Pel de knoflook. Doe de spinazie over in een zeef en druk het vocht eruit. Doe de spinazie met de uitgeperste knoflook, komijn, yoghurt en zout en peper (naar smaak) terug in de pan en warm alles goed door.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.