Spaghetti met paddenstoelensaus
2014-12-16- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekker vegetarisch gerecht. Spaghetti met paddenstoelensaus.
Ingredienten
• 75 ml Campina kookroom light (a 250 ml)
• 100 gram gekookte spaghetti
• 25 gram gemalen 20+ kaas
• Pancoating (webshop)
• 3/10 rode paprika, fijngesneden
• 3/10 schaal paddenstoelen melange (200 g, ah), in plakjes
• 3/10 pakje spinazie (450 g, diepvries)
• 3/10 ui, fijngesneden
Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit pancoating in een wok. Roerbak hierin de ui, de paprika en de paddenstoelen 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spinazieblokjes toe en laat ze ontdooien. Schenk de kookroom en 125 ml water erbij en stoof het gerecht 5 minuten.
3. Giet de spaghetti af en schep de geraspte kaas erdoor. Verdeel de spaghetti en schep de spinazie-paddenstoelensaus erbij.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.