Snelle kipgoulash uit de wok
2014-12-15- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke en snelle kipgoulash uit de wok.
Ingredienten
• 1 dl bouillon
• ½ eetlepel goulashkruiden
• 100 gram kipfilet Pancoating (webshop)
• ½ rode paprika
• ½ ui
• 100 gram vastkokende aardappelen
Bereidingswijze
Maak de ui en de paprika schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de pancoating en roerbak de kip en de ui in enkele minuten bruin. Fruit de goulashkruiden kort mee. Voeg de paprikablokjes, de aardappelblokjes en de bouillon toe en breng dit aan de kook. Kook het gerecht in ca. 10 minuten gaar. Lekker met sperziebonen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.