Sinaasappelkip
2014-10-04- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijke variatie sinaasappelkip.
Ingredienten
• 100 gram champignons
• Kerriepoeder
• 100 gram kipfilet
• ½ sinaasappelsap, vers geperst
• 100 gram sperziebonen
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze in een wok met Pancoating gaar en bruin. Voeg de champignons en kerrie toe. Als dit klaar is, voeg je de sperziebonen toe (kook deze kort voor). Alles gezamenlijk kort roerbakken. Daarna afblussen met het sinaasappelsap. Serveren met zilvervliesrijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.