Rundvleesreepjes met pittige kerrie
2014-12-04- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een heerlijke rundvleesreepjes met pittige kerrie.
Ingredienten
• 1 plak ananas (vers of op eigen sap)
• 25 ml campina kookroom light
• ½ theelepel kerriepoeder
• ½ teen knoflook
• Peper naar smaak
• Theelepel runderbouillon
• 75 gram runderreepjes naturel
Bereidingswijze
Roerbak de runderreepjes in pancoating. Voeg een theelepel runderbouillonpoeder of een 1/4 blokje rundvleesbouillon toe. Vervolgens een theelepel kerriepoeder en peper naar smaak en een teentje knoflook. Snijd de ananasschijven in kleine stukjes en voeg aan het vlees toe. Doe de campina kookroom light er doorheen en verwarm alles even goed. Bij dit vleesgerecht kan je zowel pasta, rijst of aardappelen eten. Dit mengsel over een aardappeltje is heerlijk met daarbij gekookte bloemkool, smeer er 20 gram smeerkaas op. Let wel op dat je dan minder eiwitten (vlees of kookroom light) neemt. Met rijst en sperzieboontjes is het ook heerlijk.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.