Rundvleesreepjes met pittige kerrie

2014-12-04
Rundvleesreepjes met pittige kerrie
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 25m

Een heerlijke rundvleesreepjes met pittige kerrie.

Ingredienten


• 1 plak ananas (vers of op eigen sap)
• 25 ml campina kookroom light
• ½ theelepel kerriepoeder
• ½ teen knoflook
• Peper naar smaak
• Theelepel runderbouillon
• 75 gram runderreepjes naturel

Bereidingswijze

Roerbak de runderreepjes in pancoating. Voeg een theelepel runderbouillonpoeder of een 1/4 blokje rundvleesbouillon toe. Vervolgens een theelepel kerriepoeder en peper naar smaak en een teentje knoflook. Snijd de ananasschijven in kleine stukjes en voeg aan het vlees toe. Doe de campina kookroom light er doorheen en verwarm alles even goed. Bij dit vleesgerecht kan je zowel pasta, rijst of aardappelen eten. Dit mengsel over een aardappeltje is heerlijk met daarbij gekookte bloemkool, smeer er 20 gram smeerkaas op. Let wel op dat je dan minder eiwitten (vlees of kookroom light) neemt. Met rijst en sperzieboontjes is het ook heerlijk.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *