Rucolastamppot
2014-11-07- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere variant van stamppot; Rucolastamppot.
Ingredienten
• 100 gram gekookte aardappelen
• 25 gram geraspte 20+ kaas
• 25 dl magere melk
• Pancoating (webshop)
• Peper en zout
• 37,50 gram rucola
• 75 gram tartaar
Bereidingswijze
Kook stamppot aardappelen in water met wat zout in ca. 13 minuten gaar. Snijd de rucola fijn. Bestrooi de tartaar met zout en peper en bak deze in pancoating in de koekenpan in circa 5 minuten bruin. Giet aardappelen af en stamp ze met 0,5 dl melk fijn. Meng tartaar, rucola en kaas door de puree en breng op smaak met zout en peper.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.