Rosbief met asperges en mosterdsaus

2014-10-14
Rosbief met asperges en mosterdsaus
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een heerlijke rosbief met asperges en mosterdsaus.

Ingredienten


• 6 asperges (uit blik)
• ½ theelepel(s) azijn
• 1½ eetlepel(s) droge sherry
• ½ eetlepel(s) grove mosterd
• 2 blaadje(s) ijsbergsla
• 100 gram plakjes rosbief
• 4 radijsjes
• 2 blaadje(s) rode sla
• 1 tomaat
• Zout, peper

Bereidingswijze

IJsbergsla en rode sla wassen en goed laten uitlekken. Beide slasoorten in dunne reepjes snijden. Radijsjes wassen en in dunnen plakjes snijden. In een kom de beide slasoorten en radijsjes door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels azijn. Tomaten wassen en in 8 partjes snijden. Zaadlijsten met zaadjes eruit snijden. Sherry, azijn en mosterd in een kopje tot een sausje roeren. De salade in het midden op twee borden scheppen. Asperges erop leggen. De plakjes rosbief dubbelvouwen en dakpansgewijs op de asperges leggen. Tomaatstukjes erover verdelen. Mosterdsaus rond de salade scheppen.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *