Roergebakken groenten
2014-11-03- Keuken:Oosters
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een heerlijk roergebakken groenten.
Ingredienten
• 1 eetlepel fijngehakte koriander
• ½ eetlepel geraspte gemberwortel
• 1 teentje knoflook
• 2 lente-uitjes
• Pancoating (webshop)
• ½ rode paprika
• ½ rode ui
• 3 eetlepel sojasaus
Bereidingswijze
Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze schuin in stukjes van ca. 3 cm. Maak de paprika schoon en snijd hem in smalle reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflookteentjes. Verhit de pancoating in een wok of een andere geschikte pan en roerbak de lente-ui, paprika en ui ca. 3 minuten. Voeg de knoflook en gember toe en roerbak het geheel nog ca. 2 minuten. Roer de sojasaus erdoor en laat alles nog ca. 2 minuten pruttelen. Neem de wok van het vuur en roer de koriander erdoor. Lekker met (zilvervlies)rijst of mie.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.