Roergebakken aspergetips
2014-11-11- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere roergebakken aspergetips.
Ingredienten
• 50 gram aspergetips
• Basilicum, grof gehakt of geplukt
• ¾ bosuitje, grof gesneden
• Pancoating (webshop)
• 100 gram zeewolffilet
Bereidingswijze
Bestrooi de vis met zout en peper. Verhit pancoating in een koekenpan en bak de vis op middelmatig hoog vuur in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Verhit pancoating in een wok en roerbak de bosui en aspergetips ca. 2 minuten op hoog vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe. Leg de vis op twee borden, schep de groenten erop en strooi de basilicum erover. Lekker met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.