Radicchio Salade Met Kip En Huttenkase
2014-07-05- Keuken:Nederlands
- Menugang:Salades
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een heerlijke gezonde radicchio salade met kip en hüttenkäse.
Ingredienten
• Cherry tomaatjes
• 1 gele paprika
• 25 gram Hüttenkäse
• 25 gram kipfilet/kalkoenfilet
• Peper
• Zout
• 1 zakje radiccio salade
• Verse bieslook
Bereidingswijze
Radicchio salade op een plat bord doen. Hoeveelheid naar behoefte. Aan de salade toevoegen: kipfilet in reepjes gesneden, gele paprika in dunne reepjes gesneden, cherry tomaatjes gehalveerd. Hüttenkäse mengen met geknipte verse bieslook, peper en zout. Dit bovenop de salade doen. Eten met knäckers of gebakken aardappeltjes. De kipfilet vleeswaren kan ook vervangen worden door een gebakken kipfiletje met kipkruiden die vervolgens in stukjes of plakjes gesneden wordt. Voor degene die de salade te droog vindt, kan er nog verantwoorde naturel dressing toegevoegd worden.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.