Pistou soep
2014-12-24- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekkere pistou soep.
Ingredienten
• ¼ takje basilicum
• ¼ gram fijngehakte sperziebonen
• 1 theelepel groentenbouillon (poeder) en 0.4 liter water
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• ½ stuk tomaten groot
• ½ stuk uien klein
• Zout en peper versgemalen naar smaak
Bereidingswijze
Pel de uien en de tomaat en snijd in kleine blokjes. Schil de aardappel en snijd in kleine blokjes. Pancoating in de pan en stoof de groenteblokjes samen met de fijngehakte sperzieboontjes in circa 20 minuten gaar. Breng het water met de groentebouillon aan de kook. Voeg er de groenten, de geperste knoflook en zout en peper aan toe. Laat 20 minuten koken. Hak de basilicum zeer fijn, roer door de soep en serveer.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.