Pikante gehaktballetjes
2014-10-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Altijd lekker. Pikante gehaktballetjes.
Ingredienten
• Djinten (gemalen komijn)
• ½ gesnipperd uitje
• Ketoembar (gemalen koriander)
• Sambal oelek
• Sojasaus
• 50 gram tartaar
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Meng een klein beetje sambal oelek met een gesnipperd uitje, wat djinten, ketoembar en sojasaus door tartaar. Breng de tartaar met zout en peper op smaak en maak er kleine balletjes van. Roerbak ze in Pancoating bruin en gaar.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.