Pikante frikandellen
2014-12-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Pikante frikandellen uit eigen keuken.
Ingredienten
• 3/10 ei
• 3/10 teentje knoflook, geperst
• Pancoating (webshop)
• 1/10 theelepel sambal oelek
• 87,50 gram tartaar
• 3/10 eetlepel verkruimelde cracker
• 1/10 eetlepel worcestershiresaus
Bereidingswijze
Meng de tartaar met losgeklopt ei, de verkruimelde cracker, knoflook, sambal en worcestershiresaus. Vorm er rolletjes van circa 15 centimeter lang van. Bak de frikandellen 6-8 minuten in hete pancoating in een grillpan of koekenpan. Keer ze af en toe om. Lekker met een komkommersalade en aardappels uit de oven.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.