Pikante frikandellen

2014-12-17
Pikante frikadellen
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 25m

Pikante frikandellen uit eigen keuken.

Ingredienten


• 3/10 ei
• 3/10 teentje knoflook, geperst
Pancoating (webshop)
• 1/10 theelepel sambal oelek
• 87,50 gram tartaar
• 3/10 eetlepel verkruimelde cracker
• 1/10 eetlepel worcestershiresaus

Bereidingswijze

Meng de tartaar met losgeklopt ei, de verkruimelde cracker, knoflook, sambal en worcestershiresaus. Vorm er rolletjes van circa 15 centimeter lang van. Bak de frikandellen 6-8 minuten in hete pancoating in een grillpan of koekenpan. Keer ze af en toe om. Lekker met een komkommersalade en aardappels uit de oven.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *