Pasta met rivierkreeftjes
2014-12-07- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een smakelijk lekker Italiaans recept: Pasta met rivierkreeftjes
Ingredienten
• 1½ eetlepel(s) bruscetta kruiden
• 25 ml campina kookroom light
• 75 gram rivierkreeftjes
• ½ ui
• 100 gram volkoren penne (pasta)
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de aanwijzingen. Je kunt ook een willekeurige andere volkoren pasta nemen. Doe de bruscetta kruiden (oil & vinigar of hema) in een beker, voeg 3 lepels heet water toe en laat de kruiden wellen. Hak de ui fijn en bak deze in wat pancoating. Voeg als ze glazig zijn de rivierkreeftjes mee. Voeg de bruscetta toe en de room. Giet de pasta af en voeg deze aan de rivierkreeftjes saus toe. Doe op een bord en bestrooi eventueel met parmazaanse kaas.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.