Pasta Marinara
2014-10-31- Keuken:Italiaans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke pasta Marinara.
Ingredienten
• 75 gram fruits de mer (gemengde zeevruchten; vers of diepvries)
• ½ eetlepel gehakte basilicum (vers of diepvries)
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• 100 gram pasta
• ¼ rode peper
• 25 gram slankie rasp
• 100 gram tomatenblokjes op sap (blik)
• ¼ ui
• Zout
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Pel de ui en knoflook en snipper deze. Snijd de rode peper zonder zaadjes in stukjes. Verhit de pancoating in een wok of hapjespan. Fruit hierin de ui en knoflook. Schep de rode peper en de vis erbij en roerbak op een hoge stand 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes bij het zeevruchtenmengsel. Warm goed door. Schep de helft van de kaasrasp door de pasta en serveer de saus erbij bestrooid met de rest van de rasp en basilicum.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.