Overheerlijke garnalen
2014-07-26- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Overheerlijke garnalen. Ook lekker bij eventueel past, rijst en/of brood. Ook heerlijk met Turks brood.
Ingredienten
• 100 gram gamba’s
• ½ eetlepel Italiaanse kruiden
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel kreeftenpasta
• ½ rode peper
• 1 eetlepel sjalot of ui
• ½ blik stukjes tomaat
• Zout naar smaak
Bereidingswijze
Spray Pam in een pan en doe daar alle ingrediënten behalve de kreeftenpasta (te koop bij Sligro en viswinkels)en de gamba’s erin. Laat alles garen en doe dan de gamba’s en de kreeftenpasta erbij. Als de gamba’s kleuren is het gerecht klaar. De saus zal iets binden. Lekker bij pasta, rijst en eventueel bij brood. Kreeftenpasta wordt verkocht in blikjes, als het blikje geopend is, kun je de kreeftenpasta het best in porties invriezen voor later gebruik. Visliefhebbers kunnen de pasta gebruiken in sauzen, soepen en pastagerechten. De rode peper kan zowel mét als zonder de zaadjes en zaadlijsten toegevoegd worden. Ligt eraan of je van pittig of iets milder houdt.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.