Ossenhaas met lauwwarme bonensalade en ovenfriet
2014-12-09- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekker recept: Ossenhaas met lauwwarme bonensalade en ovenfriet.
Ingredienten
• 62,50 gram biologische kastanjechampignons pancoating (versgemalen) peper
• 1/5 eetlepel grove mosterd
• 100 gram ossenhaas
• ½ sjalotje, gesnipperd
• 187,50 gram sperziebonen zout
Bereidingswijze
Kook de sperziebonen in water met zout in circa 7 minuten beetgaar. Maak intussen de kastanjechampignons schoon en snijd ze grof. Verhit de Pancoating in een koekenpan en bak de ossenhaas aan beide kanten bruin en naar wens rood of rose. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Bak de champignons al omscheppend in het ‘bakvet’ in circa 3 minuten bruin. Roer de sjalot en de mosterd door elkaar en schep het met peper naar smaak door de afgegoten sperziebonen. Verdeel de champignons over de ossenhaas en serveer met de bonensalade. Lekker met zelf gemaakte ovenfriet.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.