Oosters stoofpotje
2014-09-09- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijk oosters stoofpotje.
Ingredienten
• 1 eetlepel appelazijn
• Cayennepeper
• 200 gram champignons, in vieren
• 100 gram Chinese kool
• ¼ liter groentebouillon
• 1 lente-uitjes, in stukjes van 2 cm.
• 1 eetlepel limoensap
• Pancoating (webshop)
• 100 gram runderreepjes
• 3 eetlepels sojasaus
Bereidingswijze
Bak de runderfilet, champignons en lente-ui in wat pancoating in een anti-aanbakpan omscheppend rondom bruin. Schenk er de groentebouillon bij. Laat vervolgens met de sojasaus, appelazijn, limoensap en wat cayennepeper nog 6 min. zachtjes koken. Snijd de Chinese kool in luciferdunne reepjes en warm 2 min. mee. Bestrooi met geraspte limoenschil. Lekker met basmatirijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.