Noedelsoep met shii-takes en bosuitjes
2014-12-02- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk Japanse soep: Noedelsoep met shii-takes en bosuitjes.
Ingredienten
• 1 bosuitjes
• 100 gare noedels
• 1 eetlepel Japanse soja (tbb)
• 1 pakje kippebouillon(maggi)
• 25 gram panklare spinazie
• 25 gram shii-takes
• 50 gram snijbonen
Bereidingswijze
Noedels in de bouillon koken volgens gebruiksaanwijzing.Laten uitlekken. Shii-takes schoonvegen en van steeltjes ontdoen en een kruis in het hoedje maken. Snijbonen in ruitjes snijden van 2 cm. Bouillon flink op smaak brengen met soja peper en zout. Snijbonen 2 min. mee laten koken in de bouillon. Shii-takes en bosuitje ook toevoegen. Nog 2 min verwarmen. Laatste min. de spinazie in de bouillon doen. Noedels in een soepkom doen.Bouillon en dan de groenten erop.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.