Mosselen met knoflookspaghetti
2014-11-24- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekker Italiaans gerecht: Mosselen met knoflookspaghetti.
Ingredienten
• 100 gram gekookt mosselvlees
• 1 teentje knoflook, in dunne plakjes
• Pancoating (webshop)
• 5 gram peterselie, fijngehakt
• ½ rode peper, fijngesneden
• 100 gram spaghetti, gekookt
Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de pasta af en vang wat van het kookvocht op. Verhit de pancoating in een wok en fruit hierin de rode peper en knoflook 1 a 2 minuten. Voeg de mosselen toe en roerbak ze 2 minuten. Roer de peterselie, de spaghetti en 1½ – 2 eetlepels van het kookvocht van de spaghetti door de mosselen en laat alles goed warm worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Lekker met kerstomaatjes en sperzieboontjes.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.