Meloen met kwark en aardbeien
2014-10-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Nagerecht, Tussendoortje
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Lekker fris en gezond. Meloen met kwark en aardbeien.
Ingredienten
• 4 aardbeien
• 100 gram almhof magere franse kwark (biogarde plus)
• ¼ jonagold appel
• ½ rijpe meloen (geen suikermeloen)
• Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Verdeel het vruchtvlees van de meloen in stukken en mix fijn tot een vloeibare saus. Schil de appel en snijd deze in fijne reepjes. Spoel de aardbeien en snijd ze in schijfjes. Verdeel het meloensoepje over 2 diepe borden. Leg in het midden van elk bord een eetlepel kwark. Bestrooi deze met zoetstof en let een torentje appelreepjes er bovenop. Schik de aardbeienschijfjes rondom de kwark. Versier met een muntblaadje. Smakelijk!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door kathleen Op 10 augustus 2015
Erg lekker en lekker zomers fris. Mijn kinderen staan al te juichen als ik dit ga maken.