Macaronischotel
2014-07-07- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Yield : 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke macaronischotel!
Ingredienten
• 100 gram gekookte volkoren macaroni
• 1/4 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
• 3/4 paprika’s (groen, geel en rood)
• 1/4 prei
• 100 gram rundertartaar
• 1/4 eetlepel(s) sojasaus
• 1 tomaten
• 3/4 uien
• 1/4 snufje(s) zout en peper
Bereidingswijze
Hak de uien fijn. Spuit wat PAM bakspray in een braadpan en laat de uien zachtjes fruiten. Als ze glazig zijn de tartaar erbij en roerend bakken tot het gaar is. De fijngesneden prei, paprika’s en tomaten erbij + de kruiden naar smaak toevoegen.(evt.ook andere groenten zoals champignons) Smoren tot het beetgaar is. Tot slot de tomatensaus (bijv. Super) erbij en nog even verwarmen. De macaroni naar eigen smaak toevoegen in de pan, of apart op een bord serveren. Eventueel beetje parmezaanse kaas of ( dr. Vogel) Herbamare kruiden (lekker!)
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.