Lichtgewicht knackebrod met roerei
2014-10-14- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekkere lichtgewicht knackebrod met roerei.
Ingredienten
• 1 ei
• Klein scheutje worcestersaus
• Snufje zout, peper
Bereidingswijze
Eieren los kloppen met een beetje water. Zout, peper en een scheutje Worcestersaus toevoegen. Au bain marie (schaaltje boven steelpannetje met kokend water, het water mag de bodem van het schaaltje niet raken!) kloppen totdat de eieren helemaal gestold zijn. Je kunt de eieren natuurlijk ook even in de pan aanbakken met wat Pancoating (webshop). Knackebrod beleggen met roerei en garneren met tuinkers en plakje tomaat.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.