Koriander-kwarkdip
2014-10-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekkere vegetarische borrelhapje. Koriander-kwarkdip.
Ingredienten
• ½ appel
• ½ mespunt chilipoeder
• 75 ml magere Franse kwark
• ¼ verse koriander (a 15 g), fijngesneden
Bereidingswijze
Schil de appel en rasp hem grof. Schep de kwark erdoor en breng de dip op smaak met chilipoeder, zout en peper. Roer de koriander erdoor en serveer de dipsaus bij rauwkost.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.