Knackebrod met kipfilet en komkommersalade
2014-10-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekkere knackebrod met kipfilet en komkommersalade. Gezond en lekker.
Ingredienten
• 1 eetlepel grove mosterd
• 1/7 komkommer, geschild en in dunne plakjes
• 1/7 limoen, geperst
• 2 plakjes kipfilet
• 1 sneetjes knackebrod
• ¼ eetlepel sojasaus
Bereidingswijze
Klop 1 eetlepel mosterd los met limoensap, en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 2 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade. Direct serveren!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.